Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

18. tammikuuta 2012

Pitsikauluri

Viides UWA-työ on saatu päätökseen. Nyt tuntuu kyllä sille, että tämän tempauksen saan loppuun kunnialla. Tammikuun jälkeen on vielä kolme kuukautta aikaa neuloa ja minulla jo viides valmiina. 

Viidenneksi valmistunut työ on Pitsikauluri. 


Malli oli ihan hirveän koukuttava. Vielä neulon yhden kierroksen ja sitten vielä yhden ja... Sitten olikin jo päättelykierros. Ohje kauluriin on Novitan sivuilla. Muuten tein ihan ohjeen mukaan, mutta loin vain 80 silmukkaa. Tästä tuli juuri hyvä niin, ei liian löysä, muttei kiristäväkään.


Lankana käytin Dropsin Karismaa, jota tähän kauluriin kului 85grammaa. Puikot olivat 4mm pyöröpuikot.


Kerroinko jo kuinka paljon tästä tykkään?

8 kommenttia:

Peikkotyttö kirjoitti...

nätti kauluri ja ihana väri! ^^

Sanna kirjoitti...

Onpa kaunis pitsikauluri ja väri on upea!

Prusiluska kirjoitti...

Hieno! Novitalla olen joskus aiemmin katsonut ohjetta, mutta ei säväyttänyt. Sinun tekemäsi on paljon kauniinpi ja kuvissa näkyy kauniisti yksityiskohdat.

Sohvaneulomo kirjoitti...

Kivan näköinen, ja ilmeisesti ei kovin vaikeakaan. Pitääpä hakea ohje Novitan sivuilta. Itse nuloin juuri kaulutin tyttärelle, siitäkin tuli hyviä, mutta ohje oli aika työläs. http://sohvaneulomo.blogspot.com/2012/01/kauluri-vihdoinkin-valmis.html

Mukavaa neulomisviikon loppua!

Pinni kirjoitti...

Kiitos. Ohje ei tosiaan ole mikään vaikea ja se on myös nopsa neuloa. En ennen tätä ole innostunut yhtään kaulureista. Nyt tarvitsin tällaista ja löysin vielä kauniin ohjeenkin, niin olihan se tehtävä.

Kisa kirjoitti...

Kaunis kauluri!

Satumaarit kirjoitti...

Hei !
Äitille pitäis lämmitin tehdä, ja olen etsinyt jo jonkin aikaa etsinyt ohjetta. Etsiminen loppui :) Malli on nätti, ja onnistunee multakin, mitä ohjetta pikasesti katsoin ;)

Pinni kirjoitti...

Satumaarit, ohje on tosi helppo. Jos olet yhtään neulonut, niin onnistuu varmasti! Olen käyttänyt tätä aika paljon noilla pakkasilla ja pidän kovasti.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)