Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

19. kesäkuuta 2011

Alut 16,17 ja 18.

Huh, mitä menoa ja melskettä ollut pari viimeistä päivää. Ensin vanhemmat tuli kylään ja auttamaan pihatöissä. Sitten eilen oli Jukolan viestit, missä menikin koko päivä, vaikka piti olla vain pari tuntia. Mutta, voi sitä tunnelmaa! Oli hienoa katsoa, kun 1500 miestä juoksee otsalamput vilkkuen. Olisi ollut mielenkiintoista jäädä seuraamaan vaikka koko yöksi. 

Uusia aloituksia olen tehnyt nyt kolme. Eli numerot 16,17 ja 18. Vielä yksi pitäisi saada puikoille, niin olisin oikeassa vauhdissa mukana.

Keltaisesta tulee sukat. Mustasta teen lapaset ja sateenkaarilangasta uudet lasten sukat. Täytyyhän mun saada itseäni miellyttävät aikaan. Kiitos muuten kaikille rohkaisevista kommenteista Viikareista. Ehkä ne on sittenkin ihan hyvät.

Valmista ei ole yhtään enempää. Huovutettujen palatossujen palat on kyllä neulottu, mutta kokoaminen tuottaa tuskaa. Myös violetit tossut on neulottu, mutta ei koottu. Ja samoin kännykkäpussi. Tänään koitan saada noista edes jonkun kokonaan valmiiksi. Uuden aloituksen jätän varmaan huomiselle. 

Huomenna minulla on sitten se selän magneettikuvaus. Toivottavasti alkaisi pikkuhiljaa tulemaan jotain selvyyttä tähän sairastamiseen ja pääsisi töihinkin. Tuskin kuitenkaan vielä edes ensi viikolla.

2 kommenttia:

Auli kirjoitti...

No, ihan pääasia,että on paljon aloituksia. Niin minullakin. Onnea magneettikuvaukseen.

Pinni kirjoitti...

Juu, näin on! Ja mun pitää aloittaa vielä tiskikukka tänään, kun tuli vähän pyyntöä tehdä sellaista. Ne on kivoja neuloa kaikkien sukkien ja muiden keskellä.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)