Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

3. kesäkuuta 2011

Hulluus-sukat

Ou jee! Ensimmäinen Kyhäily valmiina. Ainakaan en jää tässä jutussa  ihan nollille. Ensimmäinen valmistunut työ on Pitsineulesukat, jotka saavat nimensä tästä haasteesta.

Ohje löytyy Novita talvi 2010-lehdestä. Kiilakavennukset tein yhden silmukan päähän reunasta, molemmilla puolilla 2oyhteen. Ja kärkikavennukseksi tein näihin pyöreän kärjen.Muuten ihan ohjeen mukaan. Puikkoina taas bambut kokoa 3 ja lankaa näihin meni 100g. Malli oli tosi kiva ja pitsineule helppo neuloa. Tälläkertaa värikäs lanka ei haitannut minua ollenkaan. Luulen, että näistä tuli suorastaan mukavemmat, kun oli raitalankaa. Tuon langan väreistä pidän tosi paljon. Pitänee käydä ostamassa tuota lankaa varastoon. Vähän pelottaa, että Novita poistaa sen myynnistä syksyn tullen. Seuraavan kerran, kun tällä mallilla sukkia teen, niin teen niihin vähän pidemmät varret. 


Taidan tänään kuitenkin aloittaa uusia töitä. Yhden tai kaksi. Ehkä molemmat, kun kerrankin tiedän, mitä ja mistä aion tehdä. Pitäisi ehkä kuitenkin aloittaa muutakin, kuin parillisia sukkia ja tossuja. Niihin menee aina tupla-aika.. mutta, kun en myöskään halua aloittaa mitään sellaista, mikä ei tule tarpeeseen. Ai, mutta patalappujahan mun piti Huopasesta koittaa tehdä. Ne tulee ainakin tarpeeseen.

Ja, kiitos vielä kaikille tsemppauksesta! Vielä mulla on luja usko tämän onnistumiseen! Tsemppiä kaikille!

2 kommenttia:

kisa kirjoitti...

Kauniit sukat tuli :)

Pinni kirjoitti...

Kiitti! Tykkään näistä itsekin tosi paljon.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)