Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

16. kesäkuuta 2011

Pitsibaktus

Pitsibaktukseni on ollut valmiina jo pari päivää. Ensin sen joutui pingotukseen, koska onnistuin neulomaan jotenkin vinoon ja sitten se unohtui sinne.. Nyt huivi on kuitenkin valmis ja kyllä vain, pidän siitä oikein kovasti. Tämä on siis Kyhäilyn valmistunut työ #10.

Samalla näätte vähän meidän remonttijakkaraa. Eikös olekin hieno?! Onneksi suurin osa remontista alkaa olla takanapäin. En jaksaisi enää. Tosin kokoajan tulee uutta ja uutta, mitä pitäisi tehdä. Kivoja nämä talot, kun ei tiedä, mitä on ostanut. Eilen kymmenen aikaan illalla rassailtiin keittiön viemäriä, se kun vuotaa ja oli vuotanut kaapin pohjalle.

Niin, baktukseen. Huiviin otin mallia Lacy Baktuksesta. En vaan osaa englantia yhtään, joten jäi ohje suomentamatta ja neuloin lähinnä omasta päästäni (oli mulla lankaakin!). Tein siis baktuksen, jossa lisäykset ovat joka neljäs kierros ja reikärivi sitten joka kahdeksas kierros. 


Lankana minulla oli Sny:ltäni saamaa Dropsin Delight:a. Ihaaa lankaa! Neuloin KnitPron puikoilla kokoa 4. Tarkoitus oli toisella kerällä tehdä lisäykset ja sitten toisella kerällä tehdä kavennukset. Niin teinkin, mutta silti lanka loppui vähän kesken. Joten kolmannesta kerästä neuloin huivin toisen pään. Lankaa tähän kului yhteensä 105grammaa.

Huiville tuli pituutta 2metriä ja leveyttä leveimmässä kohdassa on 35senttiä. Tuli juuri sopivan kokoinen. Pidän huiveista, joista kaulaan kietomisen jälkeen jää vielä pitkät päät. Tätä huivia kuvittelen käyttämään kesän viileimpinä päivinä.

4 kommenttia:

Milukka kirjoitti...

Voi hitsi kun se on h i e n o ! Ja upean värinen!
Miullon tulossa kans baktus delightista, mut ihan semmonen perusversio vaan. Tosin kivahan sekin on:)

Lape kirjoitti...

Todella kaunis lacy bactus :) ja kivan kokoinen kaulalle kääräistäväksi. Kiva nähdä, minkälaisiksi lähettämäni langat muotoutuvatkaan :D Lanka raidoittuu kivasti liukuen...

kisa kirjoitti...

Ihanan värinen huivi!

Pinni kirjoitti...

Kiitos. Tämä on ihana, eikä vähiten värinsä vuoksi. :) Kun suunnittelin baktusta, niin oli, Lape, aika selvää, että tästä langasta se tulee. Ihanaa neuloa.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)