Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

20. kesäkuuta 2011

Mustikat

Pari tiskikukkaa vielä valmistui. Nyt lupaan, etten näitä enää Kyhäilyn merkeissä tee. Nämä piti tehdä, kun vähän tilausta oli. Näyttää ihan mustikan kukille ja mustikoille.


Ohje on edelleen sama ja erittäin hyvä. Tintin. Puikkoina käytin edelleen nelosen bambuja. Lankana näissäkin on Miami. Tosin vaaleanpunainen loppui kesken ja yksi lehdykkä on Novitan Luxus Cottonia. Onneksi sitä löytyi ja sävyero ei ole suurensuuri. Yksivärisessä on 15 lehdykkää ja tuossa kaksivärisessä on sitten 14. Kyllä 15 olisi parempi, mutta ne värit..

Nämä olivat nyt aloitukset 19 ja 20. Samalla nämä ovat valmiit 13 ja 14. Enää pitäisi viisi työtä aloittaa. Huimaa, kohta saa vaan neuloa.

Magneettikuvauksissa meni tänään tosi kauan. Se laite taisi olla vähän rikki. Siinä odottaessani kerkesin neulomaan toisen joogasukan varren melkein kokonaan. Eli, pitää sanoa, että ihan hyvälle näyttää.

Tsemppiä ja voimia kaikille aloitusten loppurutistukseen!

3 kommenttia:

Milukka kirjoitti...

Näihin kukkasiin kyllä oikeesti hurahtaa :) Kauniita ovat!

Pinni kirjoitti...

Nää on ihania! Taas pitäisi parit laittaa tulemaan, kun haluaisin kotiinkin näitä jäävän. En kuitenkaan laita, en ainakaan Kyhäilyn merkeissä. Sen jälkeen ehkä sitten.

Auli kirjoitti...

Kukat on kyllä tosi kivoja ja mulla ahkerassa käytössä. Oikein hyviä loppualoituksia sinulle!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)