Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

22. kesäkuuta 2011

Viimeiset aloitukset

Selailin nettiä ja kirjoja ja mietin, että mitkä olisi hyvät viimeiset aloitukset. Päätin laittaa ne tänään puikoille, että pääsee kunnolla keskittymään neulomiseen. Tarkoitus on saada tiistaihin mennessä mahdollisimman paljon neulottua. Maanantai-iltana minulla on lääkäri, jossa käydään minun kohtaloni kokonaan läpi. Toivoisin pääseväni töihin taas mahdollisimman pian. Se tietäisi sitä, etten kerkeäisi neulomaan enää niin paljon. Sitten taas, ei ole järkeä mennä edes kokeilemaan töissä oloa, jos en siellä pysty olemaan. Noh, asiat ratkeaa sitten maanantaina.

Aloitus #24 on kirjoneulelapaset.

Ne jäävät tosiaan tuohon alkutilaan, sillä nyt minulle tuli puikko-ongelma. Ne ottivat ja loppuivat kesken. Pitää saada joku edellinen työ valmiiksi, että pääsee näiden kimppuun.

Aloitus #25 on sitten puuvillalangasta neulottu eläinlappunen.


Tämän tarkoitus on vielä vähän hakusessa. Jos löytäisin kirpputorilta jonkun ihanan pyyhkeen, voisin ommella tämän siihen kiinni ja saisin hauskan eläinpyyhkeen. Joo, no löytyy meiltä niitä vanhoja pyyhkeitä kotoakin. Mutta, joku pellavainen vaikkapa. Tai sitten tästä voisi tulla pieni pyyhe. Tai tiskirätti. Oikeasti me kyllä tarvittaisiin vessaan pieni pyyhe, millä sitä pöytää voisi kuivata. Lavuaari on niin onnettoman  pieni, että väkisin aina roiskuu vettä ympäri vessaa. Saas nyt nähdä, kun saadaan tämä valmiiksi.

1 kommenttia:

Milukka kirjoitti...

pah... ei anna miunkaan lisätä kuvia...no jospa sitten myöhemmin.
Onnea siulle, kun sait kaikki aloitukset ajallaan alulle! Ja isoa tsemppiä loppurutistuksiin!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)