Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

13. kesäkuuta 2011

Novitan tehtaanmyymälä Korialla

Lauantaina pääsin käymään Korialla Novitan tehtaanmyymälässä. Sehän on ABC:llä, siellä myymälän takaosassa. Eli, se on sitten aina auki. Ja suosittelenkin poikkeamaan siellä, jos ohi ajaa.

Olen käynyt siellä nyt kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla siellä ei ollut pussilankoja juuri ollenkaan. Nyt niitä taas oli vaikka kuinka paljon. Eli, se on tuurista kiinni, mitä siellä on ja mitä ei. Nyt pussilankoina oli 7veljestä, virkkauslankoja, Jamboa ja Tempoa ainakin. Taisi olla muutama pussi Tuomastakin. Muuten siellä oli tarjouksena ainakin Puro batikin ja Tennesee. Sekä Nallesta mustikka ja orvokki. Orvokkeja vaan ei enää ollut.

Jos langat ei ole tarjouksessa, niitä ei tuolta Korialta kannata ostaa. 7veljeksetkin maksavat yli 4euroa kerältä. Halvemmalla saa marketeista. Hyvä puoli tosin on se, että siellä on myynnissä varmaan kaikkia Novitan lankoja ja sellaisiakin värejä, joita ei välttämättä kaikista kaupoista saa. Ja kaikkia puikkoja ja lehtiä sieltä saa, niitä vanhojakin. Harmittaa vähän, etten tajunnut ostaa niitä vanhempia Novita lehtiä. 

Ja, tehtaanmyymälästä pitää vielä mainita se, että siellä on niitä Novitan vaatteita myynnissä. Paljon. Ja halvalla.

Itse en tietenkään päässyt kaupasta pois ilman lankoja.


Pussilankana ostin mustaa 7veljestä. Pussista paljastui vähän erikokoisia keriä, painoa 580grammaa. Luxus Cottonia ostin kolme kerää. Olivat ni-in ihanan herkullisia värejä. Jussia kaksi kerää, ihan kokeiluun vaan. Miamia kerän ja sitten Nallen mustikkaa kerän.

Jos ne kesäkuun lankaostokset olisivat jo tässä. 

Kyhäilyt jatkuu jo vähän parempaan malliin. Niistä lisää vähän myöhemmin.

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voih kun siellä päin suomea pääsisi joskus käymään. Ekana suunnistaisin ABC:n :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)