Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

30. kesäkuuta 2011

Kirjojen uudet kannet

Eilisen aikana tuunasin taas muutaman kirjan. Nämä ei todellakaan ole mitään taidokkaimpia tuunauksiani, sillä tuunaustarvikkeetkin on missä sattuu. On kuitenkin omasta mielestä kivoja. Kyllä tuollaisiin kirjoihin mielluumin tarttuu, kun tylsiin kansipaperittomiin opuksiin.

Sain muuten jo uuden työpöydän. Vielä kun mies rakentaa siihen yhden osan, niin saan tosiaan alkaa järjestämään tavaroitani oikeille paikoille. Pääsisin laatikoista eroon. Pikkuhiljaa. Ja tulostintakaan ei tarvitsisi joka kerta kaivaa esille, kun haluaa tulostaa, vaan se tulee siihen pöydän päälle. 

Ensin uudet kannet sai Laila Hietamiehen Kuin tuuli tähkäpäissä. Tähän tuunaukseen päädyin kirjan takakansitekstin perusteella.

Tässä Anu Seppälän Mummiliiga. Kirjasta en tiedä mitään, mutta halusin tehdä siitä iloisen ja pirteän. Kirjan nimi kovasti viittaa siihen, ettei tässä kirjassa kerrota pelkästään sukkaa neulovista mummoista. Kuvat on vanhoista lehdistä, liimattu päällekkäin.


Tässä taas Perl S. Buckin kirja Sydän tietää paremmin. Tätä en halunnut kovin paljon tuunata, sillä tämä on niitä vanhoja kirjoja, joissa on kauniit kirjan selkämykset. Niin tässäkin. En halunnut peittää sitä. Olisin varmaan laittanut tähän vähän vielä nauhaa tai ääriviivatarroja, jos olisin löytänyt ne jostain. Tämä on kuitenkin ehkä vähän liian pelkistetty.


Kaikki kirjathan ovat rekisteröity bookcrossing.com -sivustolle. Siksi niissä on noita juokevia kirjoja ja lappusia. Lauantaina on muuten Pieksämäellä Bookcrossing-kesäpäivät. Tervetuloa mukaan ja nappaamaan vapautettuja kirjoja!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)