Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

29. kesäkuuta 2011

Kirjoneulelapaset

Valmistunut Kyhäilytyö #17 on kirjoneulepalaset. Pitänee sanoa, että oli ihan tosi kivat neuloa. Näitä aion tehdä kyllä lisää. 


Ohje on Dropsin sivuilta. Muuten tein ihan ohjeen mukaan, mutta yläosan tähtikuvion jälkeen jätin neulomatta kuusi riviä, joihin olisi tullut tuota raitaa vaan. Lisäksi varren päärmeen jätin neulomatta kiinni sillä tuo on tosi kiva noin. Voi olla, että joskus neulon sen vielä kiinni, mutta nyt alkuun mennään näin. Peukalostakin jätin yhden kuvion neulomatta, eli tein viisi kerrosta lyhyemmät, kuin ohjeessa. Mietinkin neuloessani, kenellä oikein on noin pitkät kädet, mitä ohjeen lapasista tulee? 


Näissä on kyllä tosi kiva tuo pitkä ranneosuus. Lämmittää varmasti talvella ihanasti. 

Lankaa näihin meni 110grammaa. Musta on 7veljestä ja violetti taas Dropsin Karismaa. Tykästyin tuohon Karismaan ihan täysillä. Sitä muutama kerä hyllyssäni on, mutten ole neulonut siitä ennen mitään. Arvatkaa kuka suuntaa Dropsin lankoja myyvään liikkeeseen? Tätä lisää. Ja puikot oli perinteisesti kooltaan 3mm ja bambua. 

Mieskin sanoi näistä lapasista, että ovat hienoimmat neulomani lapaset. Ja täytyy sanoa, että omasta mielestänikin nämä voittaa kaikki muut neulomani lapaset mennen tullen. 

Loput Kyhäilytyöt valmistuu pikkuhiljaa. Kännykkäpussi kaipaa edelleen viimeistelyä. Kirahvilappunen muutti vähän muotoaan. Se on kuitenkin muuten valmis, paitsi että kirahvi puuttuu. Sniikkerssejä olen neulonut vähän pidemmälle ja taidankin seuraavaksi keskittyä niihin.

5 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Aivan upeat lapaset. Minä niin kadehtien katson kaikkia kirjoneuleita, sillä itseltä se ei taivu millään. Pitänee vain ottaa niskasta kiinni ja alkaa harjoittelemaan =D

Auli kirjoitti...

On ne oikesti todella kauniit! Miehesi ymmärtää hyvän päälle!

Eija kirjoitti...

Kauniit lapaset ja varmasti lämpimät,kun ovat kirjoneuletta.

Milukka kirjoitti...

Niistä tuli kauniit!

Pinni kirjoitti...

Kiitos. :) Kyllä ne vaan on kauniit. Arvatkaa kuka on pitänyt niitä tämänkin päivän kädessä? No, ei vaan. En ihan, näytillä kuitenkin.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)