Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

23. kesäkuuta 2011

Tossukat

Kyhäily #15 valmistui tänään. Oikeasti nämäkin olivat olleet jo melkein valmiit. Nyt oli sen verran aikaa, että viimeistelin ja ompelin kokoon. Mukavaa saada jotain kesken-listalta siirrettyä valmiit-listaan.


Silloin kun ne ei ole jalassa, näyttää ohjeen mukaan pienille laukuille. Ja niinhän ne vähän näyttääkin. Ja aika hauskoille myös. En ehkä ihan arvaisi, mitkä nämä on, jos näkisin nuo vain jossain roikkumassa.


Oli tosi vaikea kuvata tummaa violettia tossua. Kokeilin vaikka mitä, mutta tässä nyt näitä parhaita. Eikä ne ole kovin hyviä. 

Tossukat on neulottu Isoveljestä, puikoilla 4. Ohje on Neulekirja - uusia malleja perinteisin menetelmin kirjasta. Sain sen viimeinkin hankittua omaan hyllyyni ja kirja on kyllä mainio. Siitä lisää joskus myöhemmin. Ohje oli kuitenkin tosi helppo ja tossukat kivat neuloa. Ja lämpimätkin niistä tuli, mikä parasta.


Lankaa näihin kului 80grammaa. Tossuista tuli tosi kivat, mutta harmittavasti minulle vähän liian isot. Taidan antaa nämä äidille ja tehdä itselle uudet. Joku kiva nappi tai muu koriste näihin olisi myös kiva laittaa.

3 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Ihastuttavat tossut,näyttävät oikein mukavilta jaloissa.Sulla on KYHäilyt oikein hyvällä mallilla.Tsemppiä vaan loppu metreille :)

Auli kirjoitti...

Mulla on tuollaiset tossukat, ostin kerran kirpputorilta malliksi. En nyt edes tiedä missä ovat! Ne on ihan kivat!

Tintti kirjoitti...

Nämä tossut ovat minullakin suunnitelmissa. Ovat niin hauskat.

Hyvällä mallilla ovat KYHäilysi.
Mulla on listalla vain yhdet sukat ja nekin vielä pahasti kesken :-)

Hauskaa juhannusta!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)