Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

6. kesäkuuta 2011

Lankoja, lankoja, lisää lankoja.

Piipahdin aamupäivällä kirpparilla. Ei sinne mitään asiaa taaskaan ollut, kunhan kävin katselemassa. Ja voi, se kyllä kannatti. Katsokaas, mitä löysin.


Olen sanonut aina, etten löydä lankoja, tai jos löydän ne on sellaisia, millä ei tee mitään. Tänään kuitenkin löytyi kaksi kerää Novitan Softya ja kerä Miamia. Oranssi kerä jotakin puuvillalankaa. Kerä on täysi, mutta vyötettä ei ole. Lisäksi pieni kerä ruskeaa, villa- tai villasekoitelankaa ja tuollainen nöttönen vihreää. Se muistuttaa kovasti FlipFloppia, tiedä vaikka olisi sitä. Kaikki langat maksoivat yhteensä 2,5euroa. Softyista ei ole mitään hajua, mitä tekisin. Väri on kuitenkin tosi kiva. Puuvillalangoista aion tehdä tiskirättejä. Aion ainakin kokeilla, miten ne meillä toimii.

Ja, sitten vielä tuo Valittujen palojen Nopeita neuleita, 50 helppoa neuletta iloksi ja hyödyksi-kirja. Se on kuin uusi. Tuo kirja minulla on ollut joskus kirjastosta lainassa. Siellä on muutamia ohjeita, jotka kiinnostavat heti. Hyviä ohjeita erilaisiin laukkuihin. Rento bolero, joka vielä näyttääkin hyvälle. Nauhalankahuivi, johon pitäisi vain löytää se lanka jostain. Sellainen kaulurintyyppinen juttu, joka jatkuu hartioidenkin yli. Ja pitsihuivi, tietenkin.

Vaikka on siinä kirjassa minusta pari, noh, aika tylsää ohjetta. Vai, mitä sanotte kaulaliinasta, johon on letitetty lankoja? Tai kaulaliinasta, joka on tehty muutamasta tupsusta? Minusta ne ohjeet on vähän turhia ainakin neulekirjaan. Niissähän ei puikkoja edes tarvita. Vaan kai se on niin, että jokaiselle jotakin. Ja tuossa kirjassa on kuitenkin enemmän niitä hyviä ohjeita.

1 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Hienoja löytöjä olet tehnyt! Tuo kirja kiinnostaa minuakin...

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)