Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

9. kesäkuuta 2011

Tiskikukka ja -rätti

Eilen sain valmiiksi tiskirätin ja tiskikukan. Ovat siis Kyhäilyiden valmistumislistan numerot 4 ja 5. Niiden lisäksi vauvan tossut on melkein valmiit. Muuten mikään työ ei ole edistynyt. Pitäisi myös aloittaa uusia töitä. Nyt olen niin väsynyt, etten jaksa enää. Neulon baktusta vähän eteenpäin ja jätän aloitukset huomiselle. Onhan tässä aikaa..


Tiskirätti on tehty mysteerisestä puuvillalangasta. Neulottu helmineuletta. Aloitin 48 silmukalla ja tein tein niin pitkään, että rätistä tuli neliö. Puikot olivat kokoa 3.
Tiskikukka taas on tehty Tintin mainiolla ohjeella. Lankana tässä oli Novitan Miami. Ohje oli helppo ja kukasta tuli oikein kelpo. Itse en sitä kerennyt kokeilemaan, sillä se lähti lahjaksi heti tänä aamuna. Näitä teen varmasti lähiaikoina lisää. Lankaa tähän kului 30grammaa ja tuohon ruosteen väriseen sitten 20grammaa.

4 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Kiva, kun ohjeesta on iloa!
Hauskaa KYHäilyä sinullekin!

Tiia kirjoitti...

Hauskan näköinen kukka, laitanpa kirjanmerkkeihin, että muistan itsekin joskus kokeilla! Mä en jaksa näillä helteillä neuloa yhtään mitään... (Kerrankin on siis ollut aikaa lukea, ahmaisin juuri 2 kirjaa 6 päivässä. Se on mulle aika nopea vauhti.)

Auli kirjoitti...

Minusta alkaa tuntua, että tiskirätit on mun kYHäilyjen pelastus. Taas varmaan pitää tehdä tiskirätti kun ne saa valmiiksikin joskus mutta sukkia on vaan niin älyttömän helppo.. aloittaa.. :( No, hyvää viikonloppua ja kyhäillään...

Pinni kirjoitti...

Näinpä. Tosin olen ihastunut tuohon tiskikukkaan ja aion tehdä niitä tämän lisäksi ainakin yhden haasteen aikana. Sen ainakin vannon, etten enää miesten sukkia aloita. Muita ehkä. Olisi vaan aikaa neuloa..

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)