Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

10. kesäkuuta 2011

Kyhäilyt # 10 ja 11.

Tänään pistin pari uutta työtä puikoille. Niinkuin haasteeseen kuuluu. Tein nyt samalla huomiselle kuuluvan aloituksen, niin ei huomenna tarvitse miettiä sitä. 

Aloitus #10 ja #11.

Kymppialoitus on joogasukat. Teen ne aika pelkistetyllä mallilla joustinta koko matka. Tähän ei mitään erityistä ohjetta minulla ole, mutta enköhän sukat ilman kantapäätä ja varpaita saa valmiiksi. Ja nämä ovat kuitenkin niin suosittu juttu, että netti on varmasti ohjeita pullollaan sukkiin.
#11on sitten, yllätys yllätys, tiskikukka! Näitä teen tämän lisäksi ainakin vielä yhden tämän haasteen aikana. Ensimmäinenhän lähti lahjaksi ja saavutti heti suuren suosion. Näitä pitää siis selvästi neuloa monia lisää. Ja olisi muutama kiva kotiinkin saada.

Muuten Kyhäilyt edistyy.. no, hitaasti. Baktus on edennyt puoleenväliin. Nyt se luistaa vähän paremmin, kun sain uudet puikot. Sitä vaan ei tee mieli neuloa tällä ilmalla. Vauvan tossut on kokoon ompelemista vaille valmiit. Huovutetut palatossut ja lasten sukat on siinä vaiheessa, missä ne oli aloitaessakin. No, pari palaa olen tossuihin tehnyt. Niiden valmistumista kuitenkin on turha odotella näillä ilmoilla. Tai, melkein minkään. Noh, pikkuhiljaa.

1 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Täällä myös hankaluuksia saada neuleita eteenpäin.Ei ole oikein tunnelmaa näin helteillä.Onneksi ensi viikolla sataa vettä,niin neuletyötkin edistyy sitten paremmin :D

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)