Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

27. kesäkuuta 2011

Valmiina numero 16!

Juhannus meni kaikinpuolin hyvin. Perjantaina oli kavereita kylässä ja saunottiin ja grillattiin. Lauantai menikin aika pitkälle siitä toipuessa. Mutta, eilen sitten päätettiin hakea pakettiauto ja lähteä Ikeaan. Koitettiin ostaa minulle työpöytää ja lopulta ostettiinkiin. Tuntuu vaan olevan turhan vaikeaa löytää sellaista, mitä haluaisin. Valmiina sellaisia ei todellakaan ole. Onneksi tuolla myytiin paljon erilaisia pöytälevyjä ja muuta, mistä pöydän sain koottua. 

Neuloa en siis kovin paljon kerennyt. Ehkä onkin hyvä pitää parin päivän loma neulomisesta, niin sitten taas jaksaa uudella innolla. 

Joogasukat sain kuitenkin lopullisesti valmiiksi ja viimeisteltyäkin.


Näihin en käyttänyt mitään ohjetta, mutta jos ohjetta kaipailee, niin niitä on netti pullollaan. Varren tein 56silmukalla. Sitten kantapään aukkoa varten päättelin kaksi puikollista silmukoita ja seuraavalla kierroksella loin sitten samaan kohtaan silmukat takaisin. Tosin minä loin uusia silmukoita vähemmän, mitä päättelin, niin sain jalkaosastakin sopivan. Sitten jalkaosaa niin pitkää, kuin hyvälle tuntuu ja valmista tuli!


Lankana näissä oli Maija ja sitä kului 60grammaa. Puikot olivat KnitPron 2,5mm. Lanka ja puikot olivat taas tosi ihanat neuloa. Tuo Maija on yksi suosikkilangoistani. Ja siinä on paljon kaikkia ihania värejä.

Joogailemaan en näiden sukkien kanssa pääse, mutta kotona näitä on ihana käyttää. Kesälläkin meidän lattiat on välillä tosi kylmät. Näissä ei varpaat hikoa, mutta kuitenkin lämmittävät vähäsen.

5 kommenttia:

kisa kirjoitti...

Kauniin vihreät joogasukat :)

Auli kirjoitti...

Kivalta idealta tuolaiset sukat muutenkin kuin joogatessa.

Hilkka kirjoitti...

Kaikkea kivaa olet saanut valmiiksi.
Sukat ovat kyllä kiva idea, vaikka jumppasukat.

Milukka kirjoitti...

Kivat niistä tuli:)
Maija on ihanan pehmeää, tykkään siitä myös!

Pinni kirjoitti...

Kiitos taas kauniista kommenteistanne. Pidän kyllä taas kerran näistä sukista paljon. Nykyään kun pidän kaikesta neulomastani, niin se varmaan tarkoittaa, että olen kehittynyt neulojana?

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)