Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

8. kesäkuuta 2011

Sumuinen aamu-sukat

Olen keskittynyt miehen sukkien neulomiseen. Eilen ne vaan ei valmistunut, kun päivällä en niitä halunnut ulkona neuloa. Nyt on viimeiset rivit tehty ja sukat valmiit. Tänään saattaa joku vanha neule edistyäkin, sillä joudun aika pitkälle viettämään sisätyöpäivää. Otin sitä aurinkoa eilen vähän liikaa ja jalathan siinä paloi. Polvista alaspäin koko etupuoli. Nyt on kipiää.. Poltan itsestäni joka kesä jonkun kohdan, vaikka koitan olla kuinka varovainen. Viime kesänä nukahdin mahalleni kirjaa lukiessani ja tietäähän sen, miten siinäkin kävi.

Niin, ne sukat.Sukat on neulottu 7veljeksestä ja tehty samalla pintakuviolla, kuin nämä. Sukat aloitin kärjestä ja tein vartta niin pitkälle, kuin lankaa riitti. Silmukoita puikollansa oli 12. Näiden sukkien koko on jotakin 42-43. Neuloin niillä ihanilla kolmosen bambuilla, ja lankaa kului 140grammaa.

Nämä on Kyhäilyn valmiit #3. Tänään toivottavasti saan 1-2 työtä valmiiksi. Ja huomenna pääsenkin Lappeenrantaan lankakauppaan. Tosin en tiedä sieltä yhtään lankakauppaa. Tietääkö kukaan muu, vinkkejä? Lauantaina lähdetään sitten Korialle erämessuille ja siellähän on se Novitan tehtaanmyymäläkin. Pitänee poiketa.

2 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Voi kuinka ihanat sukat!Kauniisti tulee pintaneule noissa esiin.Ja varmasti mukavat jalassa.

Kardemumma kirjoitti...

Oi, sinä pääset Korialle! toivottavasti on lankoja koreissa odottamassa. Ja kyhäilyt tuntuvat edistyvän.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)