Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

14. kesäkuuta 2011

Kuutoset

Kyhäily numero kuusi on vihdoin ja viimein ihan kokonaan valmis. Nämä vauvantossut aloitin jo aikoja sitten. Itseasiassa neulottavan osuuden tein valmiiksi yhdeltä istumalta, kun aloituksen jälkeen tossuja jatkoin. Vielä jopa langanpäätkin päättelin, mutta sitten tossut jäi odottamaan. Ja odottamaan. Eilen lopulta otin nämä käsittelyyn ja ompelin kokoon. Saa jotain valmista.


Nämä tossu tein taas tällä ohjeella. Malli on helppo ja tossuista tuli ihanat. Lankana näihin käytin sitä, mitä jämälankakulhosta sattui löytymään. Pinkki on Woolia, lila muistaakseni Tovea. Puikot olivat kokoa 2,5 ja lankaa näihin kului hurjat 25grammaa.

Tämän päivän aloitus on jo mielessä. Puikoilla ei vielä. Eilen illalla sain tiskikukat melkein valmiiksi ja Bactuskin pääsi illalla pingotukseen. Kännykkäpussi on työn alla ja palatossuihin olen puolet paloista neulonut. Lasten sukat on edelleen aika alkutekijöissään, samoin joogasukat. Eli, kaikenkaikkiaan näyttää ihan hyvälle.

3 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kivat tossut! Tunnustan,että minäkin yritin tuota ohjetta,mutta tossusta tuli aivan kummallinen ;) Ei siis minun järjelleni sopiva ohje lainkaan!

Annika kirjoitti...

Hyvin näyttää kyhäily edistyvän täällä. Kauniit tossut.

Pinni kirjoitti...

Sirpa, mitä ihmettä?! :D Se ohje on minusta tosi helppo. Kerrankin minä tajusin jotain heti. Joo, muita ohjeita yleensä en. On tullut jo melkein vitsiksi se, että neulon aina kaiken kahteen kertaan, kun puran aina..

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)