Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

1. kesäkuuta 2011

Ensimmäiset hullutukset

Tänään aloitin Kesäyön hullutukset peräti kahdella aloituksella. Pakko tehdä edes yksi aloitus "varastoon", kun kaikkina päivinä ei välttämättä ole aikaa aloittaa uutta. Lauantai voi olla sellainen, ettei kerkeä aloittamaan mitään. Lähden juhlimaan uutta ylioppilasta muutaman sadan kilometrin päähän. Ja, ehei, en pysty autossa neulomaan.

Siinä ne nyt ovat. Aloitus #1 ja #2.


 Aloitus #1 on pitsivillasukat. Ne tulee nopeaan, kun on paksu lanka. Lisäksi pitsikuvio on helppo, mutta pitää kuitenkin mielenkiinnon yllä. Luulen kuulkaa, että nämä sukat saan ainakin valmiiksi.
Aloitus #2 on neulotut ja huovutetut palatossut. 16 palaa pitäisi tehdä. Niiden koko on 15x15. Tulee nopeaan, mutta palasten määrä on liikaa.. Saas nähdä. Vielä uskon, että nämä valmistuu ajallaan.

6 kommenttia:

Milukka kirjoitti...

Sullahan on sukat kohta jo valmiit! Tykkään tuosta langasta.

Eija kirjoitti...

Kiitti kivasta ideasta :) Taidan minäkin liityä hulluttelijoiden joukkoon :)Jahka pääsen täältä töistä kotia,niin laitan ensimmäisestä aloitetusta kuvan.

katri kirjoitti...

Kauniit sukat sinulla tulossa! Paljon tsemppiä hullutukseen ;)

Pinni kirjoitti...

Milukka, mäkin tykkään tuosta langasta ihan kauheesti. Pitää vissiin käydä ostamassa sitä varastoon, jos poistuu sykysllä. Mistä niitä ikinä tietää, kun tuntuu Novitan langat poistuvan heti, kun tulee.
Eija, mukaan vaan! Hullua.
Katri, kiitos tsemppauksesta.. katsotaan miten käy..

kisa kirjoitti...

Kauniit sukat tulossa ja suloisia tossuja edellisessä postauksessa.

http://santunsilmukat.vuodatus.net/ kirjoitti...

Tsemppiä KYH:iin =) Pitsisukat näyttävät oikein kauniilta. Minä teen yleensä aina ihan perussukat pätkävärjätyistä langoista, mutta tämä pitsisukka näyttää mahdottoman mukavalle =) Pitää laittaa mietintämyssyyn.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)