Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

28. kesäkuuta 2011

Helsingin lankakaupat

Minulla varmistui pieni matka Helsingin suuntaan ensi viikolla. Tietenkin ajattelin pistäytyä jossakin lankakaupassa. Mutta missä?

Vihreään vyyhtiin ajattelin mennä pistäytymään. Sen lisäksi mahdollisuuksia olisi käydä ainakin yhdessä lankakaupassa. Mutta, mikä se olisi? Lankamaailma houkuttelee. Ketäpä ei? Se olisi siksi hyvä, että lähestyn Helsinkiä Tikkurilan suunnalta junalla. Sattuisi vähän matkan varrelle. Muuten en kovin kauas keskustasta haluaisi lankakauppaan mennä. Eli, pitäisi olla ratikkamatkan päässä.

Se Novitan Lankadeli on tälläkertaa ohitettavien listalla. Novitan lankoja en nyt kaipaa. Kaipaan kaikkia muita lankoja, sellaisia, mitä ei täältä saa. Ja ne mitä täältä saa on juuri Novitan langat ja pari muuta. Eli, sen sunteen kriteerit ei ole kovin tiukat.

Suositelkaa minulle jotain lankakauppaa, missä voisin käydä. Lähellä keskustaa ja laaja valikoima. Muuta en toivo.

Ai niin. Sairasloma jatkuu vielä kolme viikkoa, sitten pääsen varmaankin töihin. Vikaa selässä on, mutta ei mitään muuta, mikä olisi jo tiedossa. Helpottaa.

3 kommenttia:

Kytsätär kirjoitti...

Vihreä vyyhti on hyvä ja sieltä saa myös kivoja ohjeita. Entä nappikauppatarve? Itse löysin sellaisen aika keskustasta kun viime kesänä pyörähdin ja kävellen liikuin. Kannattaa vähän googlata, löytyy varmasti!

Lape kirjoitti...

Menita, korkeavuorenkadulla, sen lähellä isolla roballa on myös hobboks, harrastekirjakauppa. Mutta ne on eri suunnassa keskustaa kuin vihreä vyyhti. Lankamaailma on kyllä isoudessaan näkemisen arvoinen, se on lyhyen parin sadan metrin kävelymatkan päässä oulunkylän asemalta, mutta pari junaa vaan pysähtyy siihen et voi olla että pääset vaihtamaan tikkurilassa :). Keskustan tuntumassa on myös Fiinaneule, Annankadulla, se on noista ainoa jossa en oo ite käyny. Tässäpä ne mitä mulla tuli mieleen ennen oli myös sypressi mut se on kai loputtanu lankojen myynnin? mukavaa reissua ;)

Pinni kirjoitti...

Hmm.. tuo Menitakin kiinnostaisi. Ja Fiinaneule. Pitää vähän tutkia niiden sivuja netistä ja päättää, kumpaan menisi. Näyttää sille, että kolme lankakauppaa pitää matkalle ympätä jotenkin.
Lankamaailmassa käyn sitten menomatkalla, tulen nimittäin autolla Tikkurilaan ja siitä jatkan matkaa junalla.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)